Yılın rengi Peach Fuzz, Tuna Ofis Mobilyaları’nda

10.01.2024
A+
A-
Yılın rengi Peach Fuzz, Tuna Ofis Mobilyaları’nda

Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden kullanıcı beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üreten Tuna Ofis Mobilyaları, günün renk trendlerine de ayak uyduruyor. Pantone Renk Enstitüsü’nün 2024 yılın rengi olarak açıkladığı Peach Fuzz’u (Şeftali Tüyü) tasarım renklerine uygulayan Tuna Ofis Mobilyaları, ofislere şefkat ve empatiyi taşıyor.      

 

Pembe ile turuncu arasında sıcak, yumuşak ve çekici bir renk tonu olan yılın rengi Peach Fuzz’u, Change Round Sedir, Megan Koltuk ve Flex High Koltuk ile ofislerle buluşturan Tuna Ofis Mobilyaları, ofislerdeki sıcaklığın, dokunsallığın ve ortak insan deneyiminin yeni sembolü oluyor. Ofis çalışma masaları gibi birçok üründe de kullanılan Peach Fuzz’un yaydığı rahatlık, ofislerdeki iç huzurun bulunmasına da yardımcı oluyor.

Sabit metal veya ahşap ayaklı Megan Koltuk, geleneksel formundaki yumuşak çizgilerini şeftali tüyü renk tonu ile vurguluyor. Kısa ve yüksek sırtlı olmak üzere iki ayrı seçenek altında, piramit sabit ayaklı, tekerlekli veya ahşap ayaklı olarak çeşitleri bulunan Flex High Koltuk ise toplantı ve bekleme alanlarında huzurlu ve sakin bir hava yaratıyor. Dairesel sedir modül Change Round Sediri, şeftali tüyü tonları ile kullanıcılarına var olmak, hissetmek, iyileşmek ve başkalarıyla vakit geçirmek ve anın tadını çıkarmak için fırsatlar sunuyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.