Roca’dan benzeri bulunmayan akıllı klozet

06.12.2023
A+
A-
Roca’dan benzeri bulunmayan akıllı klozet

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile işlevsellik, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor. Minimalist tasarımı ile her yere kolayca entegre edilebilen In-Wash® In-Tank® akıllı klozet, ileri teknolojiye sahip eşsiz fonksiyonları ile üst düzey hijyen sağlıyor.

Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor. In-Tank® özelliğine sahip olan akıllı klozet; içerisine entegre edilmiş rezervuar ile şehir hayatında evlerin ve banyo alanlarının küçülmesiyle birlikte karşılaşılan tasarım sorunlarını ortadan kaldırıyor. Ayrıca, uzaktan kumanda, kızılötesi sensörler ve LED ışığı gibi özellikleri sayesinde banyolara fonksiyonel kullanım sağlıyor.

Her alana kolayca monte edilebiliyor

In-Tank ® özelliği ile gömme ve konvansiyonel rezervuar kurulumu gerektirmemesi sayesinde istenilen yere kolayca monte edilebilen In Wash In-Tank ®, tarihi yapılar, duvarların kırılamadığı renovasyon projeleri gibi birçok alana da kolayca uyum sağlıyor. Bununla birlikte 10-20 santimetreye kadar yerden tasarruf sağlayarak daha fazla hareket özgürlüğüne imkân tanıyan akıllı klozet, tümü uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen teknolojisi ile banyoları yüksek standartlarla buluşturuyor.

Eşsiz teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor

İlk kez Roca’ya özel yenilikçi Soft Air teknolojisinin kullanılmasıyla dikkat çeken In Wash In-Tank ®, suyu tanktan klozetin üst kısmına yönlendirerek oldukça etkili ve sessiz bir yıkama sağlıyor. Yan panel veya uzaktan kumanda ile sıcaklık, basınç ve suyun konumu gibi özelliklerin kişisel ihtiyaçlara göre ayarlanabildiği tasarım, su ve enerji israfını önlemek için entegre edilen kızılötesi sensörler ile yıkama ve kurutma gibi işlevlerin yalnızca gerektiğinde devreye girmesini sağlıyor. 8 saat boyunca açık kalabilen LED ışığı ise gece aydınlatması ile kullanıcıları geceleri banyo ışığı açma zahmetinden de kurtarıyor.

Alternatif yıkama seçenekleri sunuyor

Tercihe göre beş farklı yöne konumlandırılabilen başlık, su basıncını da üç yoğunluk seviyesine göre düzenliyor ve kurutma özelliği yeni nesil bir hijyen deneyimi sunuyor. Entegre başlığı, ayarlanabilen özellikleriyle, filtreleme işlemine ek olarak her kullanımdan önce ve sonra kendi kendini temizleyerek ekstra hijyen sağlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.