VERİMDER: Türkiye Yüzyılı ve Yapılarda Enerji Verimliliği” zirvesi 9-10 Mayıs’ta Ankara’da

07.05.2024
A+
A-
VERİMDER: Türkiye Yüzyılı ve Yapılarda Enerji Verimliliği” zirvesi 9-10 Mayıs’ta Ankara’da

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği – VERİMDER 9-10 Mayıs tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştireceği “Türkiye Yüzyılı ve Yapılarda Enerji Verimliliği Zirvesi”nde dünyadan ve Türkiye’den konusunun uzmanlarını bir araya getiriyor.

Enerji kayıpları, iklim değişikliğinin yanı sıra tüketicilerin bütçesini de olumsuz şekilde etkilerken, evlerde harcanan enerji her geçen gün artış gösteriyor. Geleceğimizin belirleyicisi bu önemli konuda değer yaratmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği – VERİMDER çalışmalarına hızla devam ediyor.

35 ilde gerçekleştirdiği Anadolu Buluşmaları toplantılarında kanaat önderleri, yerel yönetimler ve tüketicilerin katılımıyla, iklim değişikliği, enerji verimliliği, enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik konularını ele alan VERİMDER’in son durağı Ankara olacak.

VERİMDER’in Dalmaçyalı sponsorluğunda, Ekonomi Gazetesi ve Ankara Ticaret Odası iş birliği ile gerçekleştireceği toplantıda SEPEV, İMSAD, ENVER de destekleyenler arasında bulunuyor.

OECD Daimi Temsilcisi Prof. Dr. Kerem Alkin, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Enerji Verimliliği Baş Analisti Dr. Mine Işık, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Danışmanı Dr. Abdullah Buğrahan Karaveli, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Genel Koordinatörü  Vahap Munyar, Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı müdür ve uzmanlarının konuşmacı olarak yer alacağı zirvede; “Yeşil Dönüşüm ve Yapılarda Enerji Verimliliği İlişkisi, Kentsel Dönüşüm ile Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilir Gelecek, İkinci Ulusal Enerji Eylem Planı ve Yapılarda Enerji Verimliliği ve Sıfır Enerjili Binalar ve Sürdürülebilir Dönüşüm” konuları ele alınacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.