Hilton bu yaz Akdeniz’de 10 muhteşem tatil köyü açıyor 

02.05.2024
A+
A-
Hilton bu yaz Akdeniz’de 10 muhteşem tatil köyü açıyor 

Hilton, ünlü İbiza adasından hızla gelişen Atina Rivierası’na kadar Akdeniz’in sıcak noktalarında 10 tatil köyü açacak 

Yaz mevsimi hızla yaklaşırken, pek çok tatilsever en güzel ilham için güneşle kucaklaşan Akdeniz’e gözlerini çevirdi. Hilton (NYSE: HLT), her gezginin tatil ihtiyacına cevap vermek için bugünden haziran sonuna kadar 10 güzel tatil köyünün açılacağını duyurdu.

Yunanistan’ın kumsallarından Hırvatistan’ın büyüleyici sahil şeridine ve ötesine uzanan bu yeni açılışlar, keyifli zaman geçirme, rahatlama ve kültürle iç içe olmak isteyen gezginler için unutulmaz bir kaçış vaat ediyor. Dinlenme ve rahatlamanın tatil yeri seçiminde önemli bir etken olduğu düşünüldüğünde*, gezginlerin ihtiyaç duyduğu her şeyin parmaklarının ucunda olduğu Hilton’un yeni yaz açılışları, konukların tamamen gevşeyebilmelerini ve bölgenin sunduğu her şeyi içlerine çekebilmelerini sağlıyor.

İster günlük koşuşturmadan bir kaçış, ister bir aile macerası ya da zihni, bedeni ve ruhu gençleştirmek için bir sağlıklı yaşam cenneti arıyor olun, Hilton’da herkes için bir şeyler var.

YETİŞKİNLER DÜŞÜNÜLEREK TASARLANDI 

Yetişkinler için özel olarak tasarlanan bu tatil köyleri, günlük yaşamın taleplerine karşı huzurlu bir soluklanma vaat ediyor. Özenle tasarlanmış konuk odaları ve seçkin yemekleriyle bu muhteşem yaz destinasyonlarında konuklar, sağlıklı yaşam ve gençleşmeye öncelik vermeye hazırlanıyor.

Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton (Yunanistan) Şu an açık

Girit’in güneyindeki Ierapetra’nın daha az keşfedilmiş bölgesinde yer alan Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton, şıklığı ayrıcalıklı eğlenceyle kusursuz bir şekilde harmanlıyor. 132 geniş konuk odası ve süitiyle konuklar, tesisin iki yüzme havuzu, açık spor salonu ve tenis kortunda aktif kalabilirken, bu yaz yerleşik DJ’ler, Nouvelle Vague pop-up barı, Girit şarabı ve yemek eşleştirme akşamları ve interaktif bir butik bira deneyimi de dahil olmak üzere bir dizi seçilmiş etkinliğe ev sahipliği yapan davetkar havuz bar alanında her akşam rahatlama fırsatı bulabiliyorlar.

The Club Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton (İspanya) Şu an açık

Konuklar The Club Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton’da İbiza’nın sakin kıyılarına kaçabiliyor, otele sadece birkaç adım mesafedeki el değmemiş plajlara gidebiliyor. Konuklar ayrıca günlerini Eski Kent’i veya Cala Benirrás plajını keşfederek geçirebiliyor ve otele geri dönerek Japon restoranı ve havuz başı barı da dahil olmak üzere tesis bünyesindeki çeşitli restoran ve barların keyfini çıkarabiliyor ya da iki yüzme havuzundan birinde veya jimnastik için özel bir açık alanın da bulunduğu fitness salonu ve sağlıklı yaşam alanında dinlenebiliyor.

 

Domes Aulūs Elounda, Curio Collection by Hilton (Yunanistan)  Sezon Mayıs ayında yeniden başlıyor

Alounda’nın nefes kesici ortamında yer alan, yalnızca yetişkinlere yönelik her şey dahil bir tesis olan Domes Aulūs Elounda, Curio Collection by Hilton mayıs ayında sezon için yeniden açılıyor. Domes Aulūs Elounda, Curio Collection by Hilton, Elounda’nın nefes kesici ortamında yer alan, yalnızca yetişkinlere yönelik her şey dahil bir tesis. Özel plajı, uçurum kenarında iki yüzme havuzu ve havuz barı, Domes imzalı Soma Spa ‘The Blissful’ ve Spor Salonu, çok çeşitli mutfak deneyimlerinin yanı sıra açık hava butik mağazaları ve sinema içeren bir pazar yeri bulunan Domes Aulūs Elounda, Yunan misafirperverliğinin en iyisini sunuyor. Her şey dahil bir programa sahip olan otel, yemek tutkunlarının, yeni açılan Vatanee yüksek gastronomi restoranı, İtalyan trattoria, gurme Pita kantini ve Yunan-Akdeniz tematik büfesi de dahil olmak üzere, tesis bünyesindeki dört özel restoran ve üç bardan bir dizi lezzetten keyif almalarını sağlıyor.

 

SAHİLDE MUTLULUKTAN UÇMAK VE YÜZMEK İÇİN 

Güneşin öptüğü sahillerden ve kıyıya vuran dalgaların sesinden hoşlanan gezginler için, ellerinde buz gibi bir içecekle özel bir plajda dinlendirici bir yaz geçirmek için Akdeniz’den daha iyi bir yer olamaz.

 

   
Mangia’s Santa Teresa Sardinia, Curio Collection by Hilton (İtalya)  Mayısta açılıyor

Santa Reparata Körfesi’nin büyüleyici sahil şeridinde yer alan Mangia’s Santa Teresa Resort, Curio Collection by Hilton konuklarına en üst düzeyde rahatlama için özel bir plaja özel erişim sağlıyor. Konuklar otel içinde, göz alıcı sonsuzluk havuzunda kendilerini dünyanın zirvesinde hissedebiliyor veya tenis kortunda servislerini test edebiliyorlar. Dileyen konuklar bölgeyi keşfetmek için yerel bir yürüyüş parkuruna çıkabiliyor ya da sadece 10 dakika uzaklıktaki Santa Teresa Gallura kasabasına gidebiliyor.

   

 

Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton (İspanya)  Haziranda açılıyor

İbiza’nın kuzey bölgesinde yer alan Cala San Miguel Hotel Ibiza, Curio Collection by Hilton doğrudan plaj ve deniz erişiminin yanı sıra fitness tesisleri ve sağlıklı yaşam alanıyla birlikte jimnastik ve yoga için özel bir açık alana sahip. Bu sahil otelinde 196 konuk odasının yanı sıra Akdeniz ve İtalyan mutfaklarından yemekler sunan üç restoran, iki bar ve büyük bir havuz barın da yer aldığı geniş bir yüzme havuzu bulunuyor.

 

SAĞLIKLI YAŞAM CENNETİ 

Sakin spa inzivalarından canlandırıcı açık hava maceralarına kadar, özellikle evden uzaktayken kişisel bakım çok önemli. Bu oteller, hak edilmiş bir molanın tadını çıkarırken en üst düzeyde rahatlama ve gençleşme deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel olan bir dizi sağlıklı yaşam aktivitesi sunuyor.

 

 

Semeli Coast Mykonos Resort, Curio Collection by Hilton (Yunanistan)  Haziranda açılıyor

Semeli Coast Mykonos Resort, Curio Collection by Hilton oteli, tüm odalarında özel havuz veya hidromasajlı küvet bulunan ve Ege Denizi’nin doğal manzarasını sunan mükemmel bir cennet. Otelin kapalı havuz, sauna, hamam, tuz terapi odası ve buz odası içeren tam hizmetli spası, konukların konaklamaları boyunca sağlıklı yaşamı ön planda tutmalarına yardımcı oluyor. Keşfetmek isteyenler için otel, Mikonos’u uluslararası bir cazibe merkezi haline getiren barlara, restoranlara ve gece hayatına kısa bir sürüş mesafesinde yer alıyor.

 

   
Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton (Hırvatistan)  Mayısta açılıyor

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, yüzme havuzu, iki bar, restoran ve spa içeren güneş alan bir çatı katına sahip olup en iyi sağlıklı yaşam destinasyonunu oluşturuyor. Slatina Plajı’na sadece kısa bir yürüyüş mesafesindeki konuklar, turkuaz denizi seyrederek günün tadını çıkarabiliyor, ardından ihtiyaç duydukları her şey parmaklarının ucundayken dinlenmek için geri dönebiliyorlar. Ücretsiz kahvaltının dahil olduğu otelin 54 konuk odası, şehrin kırmızı kiremitli çatılarına bakan geniş pencereleriyle konukları taze ve sağlıklı bir kahvaltının ardından bölgeyi keşfetmeye davet ediyor.

 

  Isla Brown Chania Crete Resort, Curio Collection by Hilton (Yunanistan)  Mayısta açılıyor

Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton’un tüm şık konuk odalarında denizin veya yemyeşil bahçelerin büyüleyici manzarasına sahip bir balkon, teras veya özel havuz bulunuyor. Otelin kendine özgü tasarımı, Girit’in engebeli manzarasının ortasında sakin bir sığınak yaratarak yemyeşil peyzajın yanı sıra ahşap ve fiber unsurları bir araya getiriyor. Konuklar alakart restoran ve geleneksel Yunan büfesi de dahil olmak üzere çeşitli yemek seçeneklerinin tadını çıkarabiliyor, dört açık havuzdan birine girebiliyor veya otelin dört bakım odası bulunan spasında kendilerini şımartabiliyor.

KÜLTÜRLE DOLU BİR AİLE EĞLENCESİ 

Aile olarak seyahat etmek, kalıcı anılar yaratmak için bir fırsat olsa da bir aile gezisi planlarken tek bir boyut her zaman herkese uymaz. İster yerel cazibe merkezlerini keşfetmek için şehir merkezinde bir üs olsun, ister dinlenmek için tesis bünyesinde geniş yüzme havuzları ve spa uygulamaları bulunsun, bu otellerin ailedeki herkese unutulmaz anılar vereceğinden emin olabilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Malta (Malta) Şu an açık

Büyüleyici sahil beldesi Qawra’da yer DoubleTree by Hilton Malta, Akdeniz’in ve Aziz Paul Adası’nın nefes kesen manzaralarını sunuyor. Otelin ulaşım bağlantılarına yakın birinci sınıf konumu, konukların yakındaki tarihi yerleri, yöredeki cazibe merkezlerini ve mağazaları kolayca deneyimleyebilmelerini sağlıyor. İster otelin havuzlarında dinlenin ister çeşitli mutfak lezzetlerinin tadını çıkarın, Malta takımadalarının kalbinde sakin ve zarif bir deneyim yaşayacaksınız.

  Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton (Yunanistan)  Mayıs ayında açılıyor

Atina Rivierası’nın en güzel köşesinde konumlanan Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton mükemmel bir yaz kaçamağı sunuyor. Aile dostu olanakları, küçüklerin yüzen su parkı ve çocuk havuzu içeren özel çocuk alanının keyfini çıkarmasını sağlarken, macera arayanlar çeşitli su sporları aktivitelerine sadece birkaç adım mesafede. Bu arada otelin çatı katı, barda serinletici bir içkinin tadını çıkarmak veya şezlonglarda dinlenmek için mükemmel bir mekan. Konuklar otelin büyüleyici tavernasında, restoranında veya plaj barında Yunan adalarının lezzetlerini tadarak hızlı bir atıştırmanın, hoş bir yemeğin veya lezzetli bir kokteylin tadını çıkarabilirler. Herkes için bir şeyler sunan otelin 166 konuk odasının her biri özel balkonlu olup otelin spa’sı beş bakım odası, sauna, yüzme havuzu ve hamam ile huzurlu bir rahatlama sunuyor.

 

Hilton Kıta Avrupası Kıdemli Başkan Yardımcısı David Kelly, “Misafirlerimizin giderek artan bir şekilde olağanüstü özellikleri Hilton’un güvenilir ve samimi misafirperverliği ile birleştiren tatil köyleri aradığını biliyoruz” diyerek şöyle ekledi: “Tatil köyü portföyümüzü önemli ölçüde genişletmenin yanı sıra dünyanın en popüler tatil destinasyonlarına yeni markalar sunmaktan heyecan duyuyoruz. Misafirlerimizin farklı beklentilerini anlayarak, tüm destinasyonlarda unutulmaz bir konaklama sağlamak için olağanüstü yeni tesislerimizde zenginleştirici bir yaz deneyimi sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Tüm Hilton tesislerinin konukları, doğrudan Hilton ile rezervasyon yapan yaklaşık 190 milyon üyenin otel konaklamaları ve deneyimleri için Puan kazanmasına olanak tanıyan ödüllü Hilton Honors konuk sadakat programından da yararlanabiliyor. Hilton Honors üyeleri ayrıca oda seçimi ile temassız check-in ve özel üye indirimleri gibi anında ödüllere ve avantajlara erişimin kilidini açabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.