Elite World, KidZania İstanbul’un ilk otel markası oldu

04.05.2024
A+
A-
Elite World, KidZania İstanbul’un ilk otel markası oldu

Elite World Hotels & Resorts, çocukların eğlenirken meslekleri öğrendiği KidZania’nın ilk otel markası oldu. En iyi konaklama hizmetini sunmayı çocuklara deneyimletecek Elite World, gelecek nesillere turizm sevgisi aşılayacak. 

 

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, turizm sektörünü gelecek nesillere sevdirmek amacıyla KidZania İstanbul ile bir iş birliği yaptı. Çocukların eğlenerek öğrenme deneyimiyle meslekler hakkında bilgi edindikleri KidZania ile iş birliğine giden Elite World, turizm dünyasının yeni elçilerini yetiştiriyor.

 

“Çocuk Ülkesi” KidZania’da yer alacak Elite World otelinde çocuklar, en iyi konaklama deneyimini sunmak için iş başına geçiyor. Elite World Hotel’de Restoran Servis Görevlisi ve Kat Hizmetleri Görevlisi olarak görev yapacak çocuklar, turizm dünyasını yakından tanıyacaklar. Çocuklar, Elite World Hotel’deki görevlerinde, misafirler için en konforlu odaları hazırlamaya, yemek servisi kurallarına uygun masa düzenini kurmayı deneyimliyor. KidZania’da yer alan Elite World Hotel, konaklama sektörünü yakından tanımak isteyen çocukları bekliyor.

 

Çocukların,  otel içinde edindikleri görevlerle görgü kuralları, hijyen, sorumluluk, saygı, dayanışma, özgüven, cesaret ve uyum gibi değerlere dair farkındalıkları artıyor. Takım çalışması konusunda da deneyim edinerek yaratıcı düşünme becerilerini geliştiriyor.

 

“Amacımız çocuklara turizm sevgisini aşılamak” 

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “ Turizmciler olarak en büyük sorumluluğumuz gelecek nesillere iyi bir iz bırakmak. KidZania ile yaptığımız iş birliği sayesinde turizm sevgisini çocukluk yaşlarından itibaren geliştirmeyi hedefliyoruz. Turizm sektöründe 50 yıla yaklaşan tecrübemizle en iyi konaklama deneyimini çocuklara da göstermeyi ve turizm sevgisini aşılamayı istiyoruz. Burada edindikleri deneyim sonrasında bir şehri gezerken ya da bir otelde konaklarken başka bir bakış açısına sahip olacaklar. Tüm çocukları KidZania dünyasında turizm elçisi olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

 

“Çocuklar bildiklerinden ilham alır”

KidZania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, turizm ve hizmet sektörünün önde gelen ismi Elite World Otel ile yaptıkları iş birliği için şu ifadeleri kullandı: “KidZania İstanbul, çocukların farklı meslekleri deneyimlemesi yoluyla eğlenirken öğrenmelerine ve kendilerini keşfetmelerine hizmet ediyor. Her zaman altını çizdiğimiz gibi ‘çocuklar bildiklerinden ilham alır.’ Elite World Otel ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, çocuklara turizm sektöründeki iş alanları ile ilgili bilgi vererek ilham olacak. Otelde farklı rollerde çalışarak misafirperverlik, hijyen ve takım çalışması gibi kritik değerleri pekişen çocukların motor becerilerinin gelişimine de katkıda bulunacak. KidZania İstanbul olarak Elite World Otel ile imza attığımız bu iş birliğinden dolayı son derece mutluyuz. Tüm çocukları, eğlenerek öğrenme yolculuğuna çıkmaya ve turizm dünyasını keşfetmeye bekliyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.